HPD GOJZERICA POŽEGA – Izlet na Požešku goru u sklopu Dječjeg tjedna

Datum objave: 07. 10. 2023. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Na poziv Društva Naša djeca grada Požege za sudjelovanje u Dječjem tjednu, HPD Gojzerica se rado odazvala i organizirala izlet koji će svi pamtiti.

Izletnici su se okupili na Trgu sv. Terezije Avilske, brzinski odradili slikanje i uputili se put Požeške gore. Tijekom izleta bilo je puno smijeha, pozitivne energije, i oduševljenja prekrasnim pogledom na grad! Kod Grginog dola otisnuli su se na Požešku goru, prošli su pored crkve sv. Vida i kratko odmorili te nastavili put prema polju lavande koje je svojim mirisom oduševilo. Kratku pauzu su odradili i u polju lavande uživajući u ugodnim mirisima , a potom su se zaputili na početnu točku i tamo se rastali.

HPD Gojzerica se zahvaljuje svima koji su se odazvali ovom divnom izletu, pogotovo vodičima Martini, Aniti i Ani, Domagoju, Zrinki i Andrei. Tu je bila i pratnja iz HGSS stanice Požega, Željko i Marijana, dvojac koji je hendlao sve kao pravi profesionalci, što i jesu! 🙂

HPD Gojzerica nastavlja dalje sa svojim aktivnostima, popratite ih putem njihove Facebook stranice ili weba hpdgojzerica.hr jer su za jesen i zimu pripremili pregršt aktivnosti za velike i male, za malo jače hodače i rekreativce.

TEKST: S.P                        FOTO: HPD Gojzerica

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn