HOTEL GRGIN DOL POŽEGA – Osvoji savršeno Valentinovo!

Datum objave: 09. 2. 2019. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – Grgin Dol, kultni požeški restoran i prenoćište, za sve zaljubljene, za posebno Valentinovo pripremio je posebnu nagradnu igru. Svečana večera i noćenje s doručkom za dvoje u diskretnom i ugodnom prostoru očekuje vas. Dovoljno je posjetiti Facebook stranicu Hotel Grgin Dol i slijediti pravila igre.

Odazovite se pozivu na igru jer sretno izvučeni par uživat će u savršenom Valentinovu u restoranu Grgin Dol u Požegi, potpuno besplatno. Rezultati će biti objavljeni u nedjelju (10.2.).

VIDEO koji se nalazi na Facebook stranici potrebno je podijeliti javno/ public, a u komentaru označiti osobu s kojom ćete provesti Valentinovo.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi  Grgin Dol stranice, a sudjelovati možete samo jednom. Nagrada je specijalni valentinovski meni te noćenje s doručkom za dvije osobe za 14. veljače.

Uz ovu igru, tu je i specijalna ponuda Grginog Dola – romantična večera uz prigodnu glazbu uživo i akcijska cijena noćenja. Savršeno za vas dvoje – 14. veljače (četvrtak) od 19:00 sati Grgin Dol (Požega).
Jer, Grgin dol i Valentinovo neodoljiva su kombinacija.

TEKST: S. P.     FOTO:  Hotel Grgin Dol

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn