HIT PREDSTAVA “BRODOLOMKE” U NOVOJ GRADIŠKI – Dirljiva i tragikomična priča o ženskom alkoholizmu

Datum objave: 01. 2. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Nakon sjajne „muške“ predstave o ženama koja je službeno „otvorila“ novogodišnju sezonu „na daskama“ Pučkog otvorenog učilišta Relković, novogradiške zaljubljenike u teatar u ponedjeljak, 4.veljače, očekuju „Brodolomke“, dirljiva i tragikomična priča o ženama koju za žene, ali i muškarce, pričaju žene i jedan muškarac-Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Darija Lorenci Flatz, Sanja Millardović i Luka Petrušić

Nakon uspješnog „otvaranja“ novogodišnje sezone sa sjajnom predstavom „Muškarci hr.“ odigranoj u prepunoj dvorani Doma kulture, na daske Pučkog otvorenog učilišta Matija Antun Relković, na zadovoljstvo novogradiških zaljubljenika u kazalište, u ponedjeljak, 4.veljače, stižu „Brodolomke“. Hvaljena je to predstava Kazališta Moruzgva i Ludens Teatra prema predlošku Ane Maras Harmander, u režiji Krešimira Dolenčića, dirljiva i tragikomična priča koja, kroz situacije pune gorkog humora, glazbe i plesnih brojeva, progovara o ozbiljnoj temi ženskog alkoholizma. Kada se četiri žene iz međusobno posve različitih svjetova i razloga odluče suočiti s istim problemom, njihovi životi će se povezati plesnom terapijom koju vodi ništa manje osebujan bivši ovisnik.

Ukratko, sadržaj je to „Brodolomki“, hit kazališne predstave koja publiku, kaže kritika, vodi na putovanje od naizgled nespojivih kombinacija do priče o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu. Riječ je o predstavi koja uz duhovitost, neposrednost, pjesmu i ples, donosi i iznimnu glumačku vještinu , nevjerojatne transformacije i kompleksnost likova za koji su zaduženi Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Darija Lorenci Flatz, Sanja Milardović i Luka Petrušić. „Brodolomke“ su na kazališnom rasporedu Pučkog otvorenog učilišta Relković u ponedjeljak, 4.veljače, od 19 sati.

TEKST: S. T.     FOTO: POU MAR Facebook

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn