HDZ TO CENTAR POŽEGA – Uz Dan žena čestitke, jabuke i promocija zdravog života

Datum objave: 08. 3. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Članovi Mladeži Hrvatske demokratske zajednice i Temeljnog ogranka Centar Požega povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena danas su u središtu pješačke zone sugrađankama njihov dan čestitali uz domaće crvene jabuke.

Umjesto ruža i karanfila, požeški HDZ-ovci odlučili su sugrađanke iznenaditi i nemalo obradovati paketima svježih domaćih jabuka. Neobično je znamo, ali jednako lijepo kao cvijeće, a uz to praktično i zdravo, kaže nam uz osmijeh predsjednik Temeljnog ogranka Centar Igor Krizmanić.

“Organizirali smo ovo u suradnji s predsjednikom Gradskog odbora i našim gradonačelnikom Darkom Puljašićem. Svi znamo zašto se slavi Dan žena i koje je značenje tog datuma ne samo za razvoj te socijalnu i ekonomsku emancipaciju žena već i za ukupnu povijest čovječanstva. Mi smo odlučili da, osim ruža i karanfila koji pomalo počinju biti stereotip, obilježavajući ovaj dan ujedno promoviramo i zdrav način života. Inače, u našoj stranci kvota žena se povećava, ponosni smo na to i radimo svakodnevno kako bi taj rezultat bio još pozitivniji,” naglasio je Krizmanić.

TEKST: S. Pok        FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn