GRADSKO VIJEĆE GRADA POŽEGE – Izvješće o radu Gradonačelnika prihvaćeno većinom glasova

Datum objave: 23. 4. 2018. | Kategorija: Društvo

n

POŽEGA – Gradsko vijeće Grada Požege održalo je danas svoju 8. sjednicu, a pred vijećnicima se našlo osam točaka dnevnog reda.

Vijećnici su bez rasprave usvojili prijedlog Zaključka o korištenju proračunske zalihe za prva tri mjeseca ove godine, te izvješća o realizaciji programa javnih potreba za 2017. godinu u socijalnoj skrbi, sportu, turizmu i predškolskom odgoju i obrazovanju, a na dnevnog redu našlo se i Izvješće gradonačelnika za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca prošle godine koje je prihvaćeno većinom glasova.

nn

“Sva planirana sredstava su utrošena te nije bilo nikakvog probijanja proračuna što je uistinu pohvalno, pogotovo za naš Upravni odjel za financije, dobro smo planirali i dobro trošili. Mogu dati naglasak na to da smo u ovih šest mjeseci primili 932 osobe na razgovor, imali smo preko 259 aktivnosti, a naše službene web stranice mjesečno posjećuje oko 120 tisuća posjetitelja. Bili smo u bližoj i daljoj okolici Hrvatske, u gradovima – prijateljima, susreli se s prijateljima iz Azerbejdžana, Ukrajine, Gruzije, Srbije, s ljudima koji vide naše Veleučilište i grad Požegu kao izlaz prema zapadu i time smo posebno zadovoljni, “izvijestio je gradonačelnik Darko Puljašić.

Posljednja točka dnevnog reda bio je Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Požege. U Savjet mladih Grada Požege, Gradsko vijeće Grada Požege na mandat od tri godine bira devet članova i njihove zamjenike, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika. Prijedlozi kandidatura za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike, dostavljaju se Odboru za izbor i imenovanja Gradskog vijeća Grada Požege, Trg Sv. Trojstva kbr. 1, 34000 Požega, s naznakom „Prijedlog kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Požege“ i to u roku petnaest dana od dana objave poziva na web stranici Grada Požege.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn