GRADSKO KAZALIŠTE POŽEGA – Završene 2. Kazališne ljetne večeri

Datum objave: 16. 7. 2023. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Komedijom “Puni pansion” koja je u izvedbi poznate kazališne i televizijske glumice Katarine Baban ispunila do posljednjeg mjesta kazališnu dvoranu, te koncertom na vanjskoj pozornici Ružice Maurus, Mateja Podgorščaka i Alena Kovačevića završile su ovogodišnje Kazališne ljetne večeri u Požegi.

Od 28. lipnja do 15. srpnja 2. Kazališne ljetne večeri Gradskog kazališta Požega svojoj publici ponudile su niz gostujućih i amaterskih predstava, premijere predstava za djecu, spektakularni koncert Damira Urbana, te poetično- plesni Kazališni nokturno. Završnica Kazališnih ljetnih večeri na najbolji način zaključila je taj dinamični ritam.

Uvertira je bila komedija “Puni pansion” u izvedbi izvrsne Katarine Baban, a u režiji Požežanima dobro znane Tihane Strmečki Tihane Strmečki, koja je izmamila dugotrajan pljesak od brojne i dobro raspoložene publike.

Večer je kulminirala koncertom na vanjskoj pozornici u izvedbi svestrane Ružice Maurus, gosta iz Osijeka Mateja Podgorščaka te iskusnog Alena Kovačevića. Popularne skladbe, domaći i strani hitovi zabavne glazbe ispunili su toplu požešku večer te zaključili manifestaciju koja je uspješno svojoj publici svih uzrasta pružila pravi kaleidoskop izvedbenih umjetnosti.

TEKST: Sanja Pok                          FOTO: Sanja Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn