GRADSKO KAZALIŠTE POŽEGA – Požeška premijera predstave Palačinka, pjesmuljak, puž, put i patuljak

Datum objave: 16. 11. 2023. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Koprodukcijska predstava Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku i Gradskog kazališta Požega, nakon premijere u Osijeku, bit će premijerno izvedena Požegi. Patuljci Gljivarko i Drvko, zmija Zmiki i puž Odi u požeškom će Gradskom kazalištu predstavu izvesti u nedjelju, 19. studenoga s početkom u 18 sati.

Tekst i režiju potpisuje Ivana Vukićević, scenografiju i lutke Aleksandra Vukićević, kostimografiju Ivana Vukićević i Maja Marković, glazbu Petar Eldan, a oblikovanje svjetla Igor Elek i Ivana Vukićević. U predstavi igraju Areta Ćurković, Gordan Marijanović, Tena Milić Ljubić i Aleksandra Colnarić.


Negdje, ne tako daleko, na rubu šume, dva susjeda i prijatelja patuljka, Drvko i Gljivarko, žive svoje radosne živote već nekoliko stotina godina. Žive u skladu sa ostalim stanovnicima šume i svaki dan rade isto, slušaju glazbu, pjevaju, plešu, igraju se u šumi, idu na posao, igraju se sa svojim ljubimcem Odijem i uvijek jedu palačinke. Njihov je život radostan kao i u svakog patuljka i vole ga baš takvog kakav je. No jednog se dana iznenadnom pojavom neočekivanog gosta stvari zakompliciraju i naši se patuljci odluče pokušati tog gosta pripitomiti. Jesu li uspjeli tog gosta smekšati i primiriti, doznat ćete ako odlučite u požeško kazalište zaviriti!

IZVOR: DKBMO

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn