GRADSKI BAZENI POŽEGA – Spremno čekaju prve kupače

Datum objave: 07. 7. 2016. | Kategorija: Društvo

bazen 1

POŽEGA – Novi Gradski bazeni spremni su za prve posjetitelje. Danas je obavljen tehnički pregled, a program otvorenja Požežane i njihove goste očekuje 10. srpnja. Nakon 63 godine Požega će imati suvremene bazene, primjerene zahtjevima vremena.

Projekt vrijedan 13 milijuna kuna Grad Požega ostvario je sredstvima kredita, ali već danas je vidljivo da novci nisu “bačeni u vodu”. Novi bazeni izgrađeni su  sa svim sadržajima koji su potrebni, a riječ je o bazenu 50×25 metara te bazenu 25×12 metara, sa sustavom filtracije vode, s novim santarnim čvorovima, svlačionicama, ugostiteljskim objektom, parkirališnim prostorom sa 54 nova parkirna mjesta, te sportskim terenima za odbojku na pjesku i košarku, kojima će se vrlo uskoro pridružiti i novo dječje igralište.

bazen 2

Bazeni će za građane biti otvoreni 10. srpnja  u 13,00 sati, a Turistička zajednica Grada Požege pripremila je cjelodnevni zabavni i sportski program uz koncert Lane Jurčević. Bazeni će raditi svaki dan od  8,00 do 20,00 sati, a već u ponedjeljak počet će s radom i  besplatna Škola plivanja.

TEKST: S. Pok    FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn