GRADSKI BAZENI POŽEGA – Otvorena Škola plivanja

Datum objave: 09. 7. 2018. | Kategorija: Društvo

naslovna

POŽEGA – Na Gradskim bazenima u Požegi danas je službeno otvorena Škola plivanja. U školu je trenutno upisano oko 280 djece – neplivača i plivača početnika, a male polaznike, njihove roditelje i učitelje došli su pozdraviti gradonačelnik Darko Puljašić sa zamjenicima Ferdinandom Trohom i Mariom Pilonom.

Školu plivanja vodi osam profesora kineziologije, a radi u dva programa – obuka neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika. Voditelj škole plivanja Alen Ivanović zahvalio je roditeljima na poklonjenom povjerenju, ali i predstavnicima Grada Požege  na čelu s gradonačelnikom Darkom Puljašićem koji su podržali rad škole.

alen darko

“Hvala roditeljima koji imaju povjerenja u ove ljude, oni su stručni i educirani i sigurno će vašu djecu osposobiti da u najkraćem vremenu svladaju sve prepreke kako bi bili pravi plivači. Požega ima dugu tradiciju plivanja i svojih bazen, a sada kada imamo nove naša je obveza vama mladima omogućiti sustavno plivačko educiranje,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

Upisi u Školu plivanja traju do kraja ovog tjedna od 9,00 do 12,00 sati na Gradskim bazenima, a Škola će raditi do 25. srpnja 2018. Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

 

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn