GRADSKI BAZENI NOVA GRADIŠKA – Osjetite ljeto, kulturu i nove doživljaje

Datum objave: 21. 7. 2023. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Da je rekonstrukcija gradskih bazena otvorenih prošle godine, bila pun pogodak, svakodnevno dokazuju mnogobrojni posjetitelji željni ljetnih radosti i vodenih užitaka. Uz kupanje u velikom, kružnom i malom dječjem bazenu, moderni multifunkcionalni rekreativno-zabavni kompleks, posjetitelje svakodnevno dočekuje i s nizom popratnih sadržaja. Uvjerite se u to već ove subote, 22.srpnja, uz dnevni DJ program i večernji koncert Stjepana Laucha.

Kako bi, uz obavezno kupanje, ljetni dani bili još potpuniji, a Novogradiščani, kao i njihovi gosti i posjetitelji, što zadovoljniji, jer traži se “turizam doživljaja”, upravo ono što ovaj Grad nudi, gradski bazeni su posljednih mjeseci, in mjesto. Uvjerite se u to, već ovu subotu, 22. srpnja i navratite solo ili obiteljski, na cijeli dan i uz vodene užitke, zabavite se i uz dobar popratni glazbeni program.

Raspoloženje će, već od 15 sati podizati DJ Karlo M, pripremajući vas za dugu ljetnu noć uz koncert Stjepana Lacha od 21 sat. Riječ je o jednom od najtraženijih mladih pjevača na domaćoj glazbenoj sceni kojeg je šira javnost upoznala kroz nastupe u HRT-ovoj emisiji A strana te kao natjecatelja prvog hrvatskog The Voicea. Provjerena atmosfera, sjajna noćna kulisa prostora gradskih bazena i dobra ekipa, dovoljni su razlog da u subotu navratite u Novu Gradišku.

Ukoliko ste od onih kojima nikad dovoljno događanja, iste večeri u novogradiškom vas parku u okviru sjajne manifestacije POU MAR, Volim ljeto i kulturu, očekuje i koncert Neno Resnik banda, ekipe koja je 2016. osvojila nagradu “The Academia” iz Los Angelesa za najbolji album u kategoriji Alternative rocka, benda čiji je zvuk naslonjen na tradicionalni Chicago stil, pa u kratkoj šetnji od bazena do centra grada, stignete kombinirati oba koncerta. Vidimo se!

TEKST: S. Tarbuk                    FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn