GRADSKA KNJIŽNICA POŽEGA: Otvorenje izložbe FOTOAVANTURA – postani turist u svom gradu

Datum objave: 22. 6. 2021. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – Turistička zajednica Grada Požege organizirala je u suradnji s Gradskom knjižnicom Požega dvomjesečnu radionicu pod nazivom FotoAvantura – postani turist u svom gradu. Radionicu je vodio prof. Hrvoje Mikolčević, a izložba najboljih radova bit će otvorena 23. lipnja u 20,00 sati Dvorani mudrosti u Gradskoj knjižnici Požega.

Foto radionice su popularan način brzog učenja ali i upoznavanja s nekim vidom fotografije. Ovakav tip radionica vrlo je zanimljiv jer se najvećim dijelom odvija kroz praktični rad i direktan pristup temi što dovodi do kreativnosti i osobnog razvoja. Turistička zajednica Grada Požege organizirala je u suradnji s Gradskom knjižnicom Požega kroz mjesec svibanj i lipanj kreativnu radionicu pod nazivom FotoAvantura – postani turist u svom gradu koju je vodio prof. Hrvoje Mikolčević prenio je grupi svoje znanje i entuzijazam.

Radionica je bila podijeljena u dva dijela, teorijski i praktični – fotoavanturistički. Teorijski dio radionice prikazivao se i proučavao u prostorijama novouređene knjižnice, a praktični dio polaznici su odradili na cetralnim gradskim znamenitostima i lokacijama te s Požeške gore. Najbolje fotografije polaznika bit će izložene u Dvorani mudrosti Gradske knjižnice Požega od 23. lipnja do 31. kolovoza.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn