GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA POŽEGA – Nagrađeni najčitatelji u 2018. godini

Datum objave: 20. 12. 2018. | Kategorija: Društvo

POŽEGA- Već tradicionalno, Gradska knjižica i čitaonica Požega i ove je godine u mjesecu darivanja dodjelila nagrade svojim najvjernijim korisnicima i suradnicima. Najvjerniji članovi knjižnice nagrađeni su u deset kategorija, a Knjižnica je najčitatelje nagradila poklonom u obliku knjiga te jednogodišnje besplatne članarine.

Najčitatelji Dječjeg odjela nagrađeni su u kategoriji Bebe, Predškolac, Školski uzrast , te  u kategoriji Pobjednik kviza za poticanje čitanja.Najmlađa čitateljica je Sonja Tomašević, u kategoriji predškolaca nagradu je osvojila Ena Krstin Perša, u kategoriji školaraca nagrada je dobio Gabriel Čokrlić, a u kategoriji Pobjednika kviza za poticanje čitanja Marija Čokrlić.

Najvjerniji korisnik Gradske knjižnice i čitaonice je Antun Josipović, najčitateljica Odjela za odrasle je Danije Oroz, a najvjernija obitelj je Obitelj Šimleša, najčitatelj Glazbenog odjela i multimedije je Antonio Jurković, a najčitatelj Studijskog odjela i čitaonice je Silvijo Šaur. Za višegodišnju suradnju nagradu je primila i voditeljica Kreativne radionice gimnazijalaca KRUG Vera Ćuže Abramović. Najčitatelji stacionara u Velikoj, Jakšiću i Kaptolu su Naomi Bašić, Snježana Raguž i Željko Haničar.  Najčitateljima je čestitao požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn