GRAD POŽEGA – Željeznička ulica u prigradskom naselju Vidovci do proljeća pod asfaltom

Datum objave: 07. 2. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U Željezničkoj ulici u požeškom prigradskom naselju Vidovci dugo čekani radovi na asfaltiranju u punom su zamahu.Ukupna vrijednost radova na prometnici je 975 tisuća kuna, a izvođač radova je zajednica ponuditelja požeških tvrtki Ceste Požega d.o.o. i Promet građenje d.o.o. Gradilište je danas posjetio i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Prema projektu bit će izgrađeno 246 metara ceste širine 5,5 metara s omeđenim betonskim rubnjacima kojom će se prometovati uz ograničenje od 30 km/h. Na postojeće rasvjetne  stupove bit će postavljena suvremena LED rasvjeta, a u sklopu radova zatvoren je i sustav oborinske odvodnje u dužini od 362 metra. “Ovo je zadnja ulica u prigradskom naselju Vidovci koja nije asfaltirana, a ovo se u skladu s planom prema kojem Grad Požega ravnomjerno s centrom grada uređuje i svoja prigradska naselja,” naglasio je gradonačelnik Puljašić te zahvalio svima koji su sudjelovali u ovom projektu, posebice stanovnicima ulice.

Direktor tvrtke Ceste Požega Milan Šutalo naglasio je kako radovi idu prema planu pa se do kraja tjedna očekuje dovršetak oborinske odvodnje, idući tjedan slijedi široki iskop i drenaža, a do kraja veljače bit će obavljena i priprema za asfaltiranje.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn