GRAD POŽEGA – Prijem učenika, sudionika državnih natjecanja

Datum objave: 30. 5. 2018. | Kategorija: Društvo

naslovna

POŽEGA – Gradonačelnik Darko Puljašić primio je učenike osnovnih škola koji su sudjelovali na državnim natjecanjima u školskoj godini 2017/2018. Zbog velikog broja izvrsnih učenika od kojih je svaki zaslužio čestitke i prigodni poklon, prijem je održan u Gradskom kazalištu Požega.

Čak 83 učenika s četiri požeške osnovne škole – OŠ Antuna Kanižlića, OŠ “Dobriša Cesarić”, OŠ Julija Kempfa i Katolička osnovna škola  –  sudjelovalo je tijekom ove školske godine na državnim natjecanjima u različitim predmetima i sportskim disciplinama. Mladim laureatima i njihovim marljivim nastavnicima i profesorima čestitao je gradonačelnik Darko Puljašić te im uručio slatke poklone s ulaznicom za zabavni park.

nn

“Vi ste ono najbolje, ono što je budućnost Požege. Odlučili smo vas sve pozvati jer vaši su profesori, nastavnici i ravnatelji dali sve od sebe kako bi pokazali da Požega ima vrhunsku djecu, vi ste oni koji će doći iza nas i nastaviti graditi ovaj prekrasni grad kao što ga je gradilo mnogo generacija prije nas.Uvjeren sam da će svatko od vas odabrati svoj fakultet jer niste vi tek tako osvajali prva, druga, treća mjesta. Na državnim natjecanjima lijepo je čuti kako Požega ima ljude koji mogu, hoće i znaju, ljude pred kojima je sjajna budućnost,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn