GRAD POŽEGA I OBRTNICI U BLAGDANSKOJ AKCIJI – Tisuću porcija blagdanskog ručka za sugrađane

Datum objave: 30. 3. 2018. | Kategorija: Susreti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Grad Požega, u suradnji s Obrtničkom komorom Požeško – slavonske županije i Udruženjem obrtnika Grada Požege, povodom nadolazećih blagdana organizirao je danas akciju podjele blagdanskog ručka, na kojoj  građanima besplatno podijeljeno oko tisuću porcija perkelta od soma i omleta od srimuša i tartufa.

Dobra tradicija kojom Grad Požega i požeški obrtnici obilježavaju velike blagdane, zaživjela je i u ovo razdoblje pred nadolazeći Uskrs. Svoje sugrađane opet su obradovali ukusnim jelima, a u akciji su, uz predsjednika Obertničke komore Požeško-slavonske županije Antu Bilobrka i predsjednika požeškog Udruženja obrtnika Milu Golića, sudjelovali i požeški gradonačelnik Darko Puljašić, njegovi zamjenici Ferdinand Troha i Mario Pilon te požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Ovo je tradicionalni oblik druženja s našim građanima povodom velikog kršćanskog blagdana Uskrsa koji svake godine upriličimo s našim obrtnicima. Još jedan je to pokazatelj, ne samo na simboličnoj razini, da Grad i sve one udruge koje sudjeluju u društvenom životu, a Grad ih sufinancira i potpomaže, udruženim snagama mogu učiniti mnogo toga za svoju zajednicu,” rekao je gradonačelnik Darko Puljašić koji je ovom prigodom svim sugrađankama i sugrađanima poželio miran i ljubavlju ispunjen blagdan.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn