GRAD POŽEGA – Besplatna škola plivanja

Datum objave: 04. 7. 2024. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Škola plivanja Grada Požege i Požeškog športskog saveza započinje u ponedjeljak, 8. srpnja i za sve korisnike je besplatna. Ove godine upisano je 510 djevojčica i dječaka.

Škola plivanja provodit će se do 28. srpnja svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka i to u tri termina (1. termin – od 9,00 do 10,00 sati, 2. termin – od 10,00 do 11,00 sati, 3. termin – od 11,00 do 12,00 sati). Troškove organizacije Škole plivanja podmirit će Grad Požega i Požeški športski savez te je ona za sve korisnike u potpunosti besplatna.

Zbog sigurnosnih razloga broj polaznika je ograničen na 510, a obuku će provoditi tim od osam kineziologa. Uz voditelja Alena Ivanovića, obuku vode kineziolozi Ana Pedić, Anton Čokrlić, Vlasta Krizmanić, Željko Bunčić, Vjekoslav Lojber, Albinko Bagarić i Ivan Antunović. Kao i svake godine, na kraju obuke bit će organizirana završna provjera i svečana dodjela diploma polaznicima.

Trenutno je u tijeku Škola plivanja za djecu s tjelesnim i intelektualnim teškoćama koja traje do 5. srpnja, a koju polazi 30 polaznika. Kroz navedene dvije škole obuku plivanja proći će ukupno 540 polaznika. Grad Požega će nastaviti financijski i organizacijski podržavati Školu plivanja i u sljedećim godinama na radost i zadovoljstvo najmlađih sugrađana i njihovih roditelja.

TEKST: S. P.                      FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn