GRAD PLETERNICA – Uskrsni sajam i edukativna akcija “Oprezno u prometu”

Datum objave: 13. 4. 2019. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – I ove godine u Pleternici je održan tradicionalni Uskrsni sajam koji je okupio veliki broj izlagača domaćih proizvoda i rukotvorina. U sklopu sajma održana je i edukativna akcija “Oprezno u prometu” u kojoj su sudjelovali policijski službenici PU požeško-slavonske, članovi Moto kluba Bulls Pleternica te pripadnici JVP požeško-slavonske županije, DVD Pleternica i HAK.

Tradicionalni Uskrsni sajam i ove je godine okupio veliki broj izlagača koji su ponudili rukotvorine te proizvode sa svojih obiteljskih gospodarstava. U sklopu sajma, po prvi puta održana je i akcija “Oprezno u prometu” u kojoj su brojnim mališanima ali i odraslim promatračima prezentirani oprema kojom se u svakodnevnom radu koriste vatrogasci i policija.

Posebno zanimanje pobudili su pleternički motoristi sa svojim metalnim ljubimcima. Zadovoljstvo uspješnim sajmom ali i akcijom izrazili su zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić, tajnik MK Bulls Tomislav Lucić te u ime policije pomoćnik načelnika PP Pleternica Blažan Lipovac.

TEKST: S. P       FOTO: D. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn