GRAD PLETERNICA – Održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća

Datum objave: 26. 6. 2017. | Kategorija: Društvo

n

PLETERNICA –  Na danas održanoj konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća Grada Pleternice u novom sazivu, za predsjednika vijeća izabran je Marijan Aladrović (HDZ), a za potporedsjednike su izabrani Marko Markota (HDZ) i Hrvoje Galić (Lista grupe birača). Gradsko vijeće Grada pleternice čini 17 članova i to devet iz HDZ-a, sedam s liste grupe birača čiji je nositelj Hrvoje Galić i jedan iz redova  SDP-a.

m1m2m3

Zbog obavljanja nespojive dužnosti gradonačelnica Antonija Jozić (HDZ) svoj mandat je stavila u mirovanje, a umjesto nje dužnost vijećnika obnašat će Stjepan Bunčić. Mandat u mirovanje stavila je i HDZ-ova vijećnica Anamarije Petković pa će dužnost vijećnika obnašati Josip Baltić. Promijena ima i u sastavu izabranih vijećnika grupe birača pa će umjesto Ante Šarića u Gradskom vijeću biti Anita Šarić.

Ispred HDZ-a u Gradskom vijeću Grada Pleternice su tako Marijan Aladrović, Franjo Lucić, Zdravko Novak, Josip Kalan, Marko Markota, Ana Galović, Josip Baltić,  Zvonimir Bajić i Stjepan Bunčić.  S liste grupe birača  u vijeću će biti  Hrvoje Galić, koji je bio i nositelj te liste, Tajana Vidakušić, Petar Crnjac, Milan Cavrić, Zlatko Banožić, Anita Šarić i Josipa Tokić.
Ispred SDP-a u Gradskom vijeću će biti Mato Grgić. Vijećnici su danas imenovali i radna tijela potrebna za rad Vijeća, te odradili većinom glasova i nekoliko točaka nadopunjenog dnevnog reda.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn