GRAD PLETERNICA – Doček Nove godine u podne uz balone dobrih želja, besplatno vino i kobasice

Datum objave: 30. 12. 2023. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Program kreće u 11 sati na Trgu bećarca, a za još veseliji doživljaj tu su poznate novogodišnje kobasice, besplatno vino i čaj i TS Tkanica.

Već 8. godinu Pleternica organizira ulazak u Novu godinu svojom podnevnom manifestacijom. Veliki odazvi građana prijašnjih godina ohrabruje Grad Pleternicu i ostale sudionike u ovoj manifestaciji da kvalitetu i sadržaj podignu na još višu razinu.”Veseli nas što su građani prepoznali našu ideju i što se svake godine sve odazivaju u sve većem broju na “doček u podne”. Vjerujem kako će uz dobru glazbu i gastronomsku ponudu svatko pronaći nešto za sebe na našem Trgu bećarca” rekla je gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

Program kreće u 11 sati na Trgu bećarca, a za još veselije ozračje pobrinut će se tamburaški sastav Tkanica. Bit će otvorena i suvenirnica, kao i klizalište, a u ponudi je i vožnja božićnim vlakićem te vožnja kočijom za djecu i odrasle. U ponudi će biti i dobro poznate novogodišnje kobasice te besplatno vino i čaj. “Doživite s nama zvuke tambure, osmijeh i dječju radost, ponovno pokažimo toplinu zajedništva i blagdanski duh te uđimo u 2024. sa osmijehom na licu,” pozvala je gradonačelnica.

TEKST: S. P.                   FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn