GRAD PAKRAC – Novim udomiteljima Grad Pakrac poklanja 1000 kuna

Datum objave: 23. 12. 2018. | Kategorija: Društvo

PAKRAC – Nacionalnoj kampanji Mreže za zaštitu životinja pod nazivom “Udomi, ne kupuj” na prvi se način pridružio Grad Pakrac. U želji da psi smješteni u Skloništu za životinje Bučje postanu dio nečije obitelji, te da bokseve u kojima trenutno borave zamjene novim domom, Grad Pakrac će udomljavanje upravo ovih pasa poticati novčanom nagradom od 1000 kuna po psu.

O trošku Grada Pakraca, svi psi su cijepljeni, mikročipirani, kastrirani i izrađena im je putovnica (zdravstvena knjižica), čime su novi udomitelji oslobođeni dodatnih izdataka. Udomitelji moraju biti punoljetne osobe, s prebivalištem na području Republike Hrvatske, a sporazumom će se obvezati o savjesnoj brizi o psu kojeg su odlučili udomiti.

Ukoliko želite svoj dom podijeliti s jednim novim četveronožnim stvorenjem, obratite se putem mail adrese mojpas@pakrac.hr, te saznajte sve potrebne informacije vezane uz ovu akciju.

“Udomljavanjem činite dobro djelo pružajući novi život svakom napuštenom psu, a oni to jednostavno osjete i znaju, i voljet će vas zbog toga dok god su živi,” poručuju iz Grada

Ovdje možete pogledati pse koji čekaju udomljenje.

IZVOR: pakrac.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn