GRAD PAKRAC – Nastavlja se uklanjanje ruševine

Datum objave: 22. 5. 2018. | Kategorija: Društvo

Rušenje-Šimecki-1024x614_c

PAKRAC – U narednih nekoliko dana bit će završeni radovi na uklanjanju ostataka još jedne ruševine u Pakracu, zgrade poznate kao Janković na sjeverozapadnom uglu Velikog mosta.  mosta.Upozoravaju se vozači da je promet dok se izvode radovi radi prisutnosti mehanizacije na kolniku otežan.

Velika pukotina prijetila je urušavanju cijele kuće pa je komunalno redarstvo u suglasnosti s vlasnikom izdalo rješenje o njenom uklanjanju, a cijena od 44 tisuće kuna bit će plaćena iz gradskog proračuna. Upozoravaju se vozači da je promet dok se izvode radovi radi prisutnosti mehanizacije na kolniku otežan. Semafori na Trgu dr. Ivana Šretera su isključeno i promet regulira policija.

KUsonje-dom

Prošlog tjedna tvrtka Stragatrans iz Lipika je uklonila i ostatke ruševine mjesnog doma u Kusonjima koji je u vlasništvu Grada Pakraca.Ovo uklanjanje će koštati gradski proračun oko 50.000 kuna, a dok se ne javi potencijalni investitor na povećoj parceli koju je zauzimao dom na kusonjskom Trgu dr. Ante Starčević bit će travnata površina.

IZVOR: pakrackilist.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn