GODIŠNJA SKUPŠTINA LAG ZELENI TROKUT – Novi predsjednik Marijan Širac

Datum objave: 17. 5. 2018. | Kategorija: Društvo

aktualnolight_elementi5426slika1

GORNJI GRAHOVLJANI – U Gornjim Grahovljanima na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Zlatka Širca,održana je redovita godišnja skupština Lokalne akcijske grupe „Zeleni trokut“.Na skupštini je izabrano novo vodstvo “Zelenog trokuta”.

Na skupštini je prisustvovalo 20 članova koji su odlučili kako će sljedeće dvije godine novi predsjednik LAG-a biti Marijan Širac, zamjenik pakračke gradonačelnice dok su za dopredsjednike izabrani Marija Kušmiš (Grad Novska) i Zdravko Nikšić (OPG Zdravko Nikšić).Osim novog predsjednika i dopredsjednika, izabrani su i novi članovi Upravnog odbora (Marijan Širac, Marija Kušmiš, Zdravko Nikšić, Marko Barčan, Milan Vlajković, Melita Mihalić, Marica Širac, Sven Zerdin, Roman Vukalović i Goran Dragić), kao i nadzorni odbor (Vinko Kasana, Marija Mačković i Marin Lilovac).

Upravitelj Lokalne akcijske grupe „Zeleni trokut“ Igor Matek podnio je članovima skupštine Izvješće o radu u 2017. godini te je ujedno prezentirao aktivnosti u proteklom vremenu. Izdvojio je kako će LAG biti partner u dva projekta, a radi se o projektu OPG-a Genije, odnosno podršci socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina i projektu Ženska perspektiva u kojem će se educirati žene poduzetnice iz nerazvijenih područja Republike Hrvatske.
Vezano uz financijsko izvješće u prošloj godini, prihodi LAG-a su iznosili 210.049,00 kuna, a rashodi 196.536,00 kuna pa je Matek predložio da se višak prihoda iskoristi za pokriće preostalih obveza što su članovi skupštine i usvojili.

IZVOR:compas.com.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn