GODINE LJUBAVI I POŽRTVOVNOSTI – Srce za lutalice slavi treću obljetnicu

Datum objave: 10. 5. 2022. | Kategorija: Lifestyle

PLETERNICA – Udruga Srce za lutalice 15. svibnja slavi svoju treću obljetnicu postojanja. Svi koji žele podijeliti s volonterima velikog srca radost zbog postojanja, djelovanja i truda koji su rezultirali spašavanjem brojnih četveronožnih života mogu im se pridružiti u slavlju.

Udruga Srce za lutalice registrirana je 13. svibnja 2019. godine i od tada do danas volonteri velikog srce postali su prepoznatljivi, nezamjenljivi i što je najvažnije, spasili su brojne četveronožne živote. Osnovni ciljevi udruge su jasni – promicanje odgovornog vlasništva, spašavanje i zbrinjavanje napuštenih životinja, njihovo udomljavanje kao i edukacija vlasnika ljubimaca o zakonskim obvezama.

Ljudi su prepoznali njihovu misiju, ali… “Nažalost, puno je dojava o napuštenim psima. Idu i udomljenja, ali na jednog udomljenog, već dođu tri napuštena. Poruka svima koji žele pse jednostavna je – budite odgovorni vlasnici! Prije nabavke psa dobro razmislite možete li sebi priuštiti psa i želite li doista tog psa za cijeli njegov život,” poručuju iz udruge.

“Ovaj tjedan udruga slavi treću obljetnicu kako smo se registrirali kao udruga i želimo radost svog postojanja, rada, napretka podijeliti sa svima koji nas podržavaju i pomažu rad udruge na bilo koji način. Stoga vas sve pozivamo 15.05. (nedjelja) u 16h da nam se pridružite na proslavi našeg trećeg rođendana na adresi udruge.Obećavamo dobru zabavu s našim štićenicima.Dođite, upoznajte nas, podružite se s nama i našim njuškicama. ” pozivaju iz udruge.

TEKST: S.P.                     FOTO: Srce-za-lutalice

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn