GODINA MANDATA PROSLAVLJENA S PODUZETNICIMA – Gradonačelnik Puljašić: Poduzetnici su okosnica našeg djelovanja i promišljanja

Datum objave: 29. 6. 2018. | Kategorija: Društvo

nas

POŽEGA – Prvu godišnjicu svog mandata gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić sa zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom, obilježio je svečanom večerom u Krčmi Zlatni lug na kojoj su kao uzvanici sudjelovali brojni gospodarstvenici i uglednici kulturnog i društvenog života grada.

Druženje je organizirano u namjeri poticanja i unapređenja suradnje koja je u proteklih godinu dana dala vidne rezultate. Jer, bez gospodarstvenika i poduzetnika te ekonomskog razvoja nezamisliv je i svaki drugi razvoj zajednice, naglasio je u svom slavljeničkom obraćanju gradonačelnik Puljašić. “Okupili smo se kako bih zajedno proslavio s onima koji meni, mojim zamjenicima i operativi pomažu da i dalje uspješno i kvalitetno živimo u ovom gradu. Politička utakmica počinje raspisivanjem izbora i onda svi kandidate pokušavaju uvjeriti vas, moje sugrađane tko je najbolji. Utakmica završi za mjesec ili dva i onda imamo četiri godine upravljanja Gradom, Županijom kako smo se kandidirali. Tada nastupate vi – poduzetnici grada Požege su okosnica našeg djelovanja i mog promišljanja. Suradnja je ključna, često se srećemo, razgovaramo i cijenim nastojanja gospodarstvenika i poduzetnika da mi pomognu, da me usmjere i upute. Jer, kao lokalna samouprava mi smo ovdje da pripremimo dobru i primjenljivu priču, a na vama je, vi to uspješno i radite i ja vam zahvaljujem, na vama je dakle da širite proizvodnju, zapošljavate naše sugrađane i budete i dalje čvrst temelj razvoja,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

nn

“Zajedničkim radom, snažnom sinergijom uvjeren kako smo pokazali u ovih godinu dana, koji su uistinu proletjeli, da smo na pravom putu. Možemo se pohvaliti da radimo inkubator, da pripremamo Industrijsku zonu, no isto tako, svatko od vas tko nam se javio, mislim da smo u zakonskim okvirima uspjeli uvijek izaći u susret, olakšati i skloniti brojne prepreke u vašem odgovornom i važnom poslu. Nisam vas bez razloga pozvao – ne mogu obilježiti prvu godinu svog mandata bez poduzetnika jer vi ste kamen temeljac za iduće tri godine, nadam se i još jednog, drugog i trećeg mandata, odnosno, do kada budete smatrali da mogu ovaj posao obavljati najbolje,” poručio je okupljenim uzvanicima gradonačelnik Puljašić.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn