GLAZBENI PROVOD U HLADU NOVOGRADIŠKOG PARKA – Vinyl party i Sonic brass ansambl iz Požege

Datum objave: 27. 6. 2020. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Ako vas je epidemija koronavirusa zaustavila u planiranju ljetovanja, umjesto mora tu je gradski park, omlijeno mjesto okupljanja Novogradiščana svih generacija i odnedavno, najljepša gradska pozornica na otvorenom. Uvjerite se u to i ovog vikenda, 27. i 28. lipnja i zabavite uz retro zvuk vinila i goste iz Požege, sjajne akademske glazbenike okupljene u “Sonic brass ansambl”.

Iako su stroge epidemiološke mjere i nepredvidljivo ponašanje koronavirusa ponešto izmijenile glazbeno-kulturne događaje na kakve smo navikli, Turistička zajednica, Grad Nova Gradiška i gradska glazba pobrinuli su se da ne budete zakinuti za užitak. Na sreću, tu je i najljepša pozornica na otvorenom, središnji gradski park. Omiljeno mjesto okupljanja Novogradiščana svih generacija i ovaj će vikend zaljubljenicima u pravi zvuk ponuditi dva sjajna događaja.

U subotu, 27. lipnja, s čarolijom vinila posjetitelje će upoznati Zvonimir Slišurić Viki, strastveni kolekcionar gramofonskih ploča i istinski glazbeni znalac. Dan kasnije, u nedjelju, 28. lipnja, članovima Gradske glazbe u goste dolazi “Sonic brass ansmbl”, ekipa vrsnih akademskih glazbenika iz Požege s, kako najavljuju, posebno pripremljen programom. U ugodnom hladu gradskog parka, uz žubor “Tri gracije”, glazbeni će užitak upotpuniti i lokalni OPG-ovci s ponudom osvježavajućih pića. Dovoljni razlozi da ovaj vikend, u društvu ili solo, navratite u novogradiški park.

TEKST: S. T.       FOTO:Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn