GERGER FILM – Pogledajte film “Vinko” besplatno online

Datum objave: 03. 6. 2016. | Kategorija: Kultura

pl1

POŽEGA – Film Požežanina Hrvoja Podobnika Gere, komedija  o smušenku Vinku u borbi protiv nasilnika u produkciji Udruge za kreativno djelovanje “Gerger film”, možete pogledati besplatno online na Gerinoj web stranici.

“Vinko” nudi 40-ak minuta beskompromisne akcije i zabave, a uz nadahnutu Gerinu i izvedbu požeških glumaca amatera tu su i poznati hrvatski glumci Ksenija Marinković i Roberta Ugrina te  Miroslav Ćiro Blažević.Udruga za kreativno djelovanje “Gergerfilm” do Vinka je snimila šest kratkometražnih i jedan srednjemetražni film, mahom komedije, s kojima je nastupila na nekoliko renomiranih hrvatskih festivala, no “Vinko” je zasigurno najkvalitetniji njihov uradak  čemu je najviše zaslužan  redatelj, scenarist i glumac Hrvoje Podobnik.

“Ovaj film jednostavno ocrtava moj stil, koji je prepoznatljiv još od mojih kratkih filmova. Parodija je način izražavanja koji smatram najbližim onome što želim reći, a pokušavam stvoriti likove koji su dijametralno suprotni te na taj način dobivam prostor za priču.Bitno mi je da film pogleda što više ljudi jer bi to bila velika satisfakcija za mene i cijelu moju ekipu filma,” rekao je Gero.

Film možete besplatno pogledati ovdje…

TEKST: S. Pok    FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn