FOTO NATJEČAJ – „Kroz objektiv proviri i prilagodbu uokviri“

Datum objave: 26. 4. 2021. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – U sklopu aktivnosti osvješćivanja javnosti o utjecajima klimatskih promjena i prilagodbi na njih, na mrežnoj stranici, koju vodi Uprava za klimatske aktivnosti Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja objavljen je natječaj pod motom „Kroz objektiv proviri i prilagodbu uokviri“.

Cilj natječaja je prikupiti najoriginalnije i najljepše fotografije koje pokazuju utjecaj koji na naš život, okoliš i društvo imaju klimatske promjene. Bilo da je to snijeg u travnju ili požar u siječnju klimatske promjene mijenjaju naše živote, okoliš i navike, stoga je vrijeme ne samo za dokumentiranje njihova utjecaja već i za pronalazak kreativnih načina prilagodbe na klimatske promjene.

Od prikupljenih fotografija bit će organizirana on-line izložbu na naslovnici internetske stranice Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja , a autora fotografija koja će nam zaokupiti najviše pažnje očekuje vrijedna nagrada.

Fotografije pošaljete najkasnije do 22. svibnja na e-mail: prilagodba@prilagodba-klimi.hr. Objava pobjednika će biti 5. lipnja na Svjetski dan zaštite okoliša.

Detalji natječaja nalaze se OVDJE

TEKST: S. P.    FOTO:prilagodba-klimi.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn