FILMSKI VIKEND U POU M.A.R NOVA GRADIŠKA – Bijeg od vrućine potražite u hladu kino dvorane

Datum objave: 14. 6. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Vrući vikend najbolje je početi bijegom u ugodno rashlađenu kino dvoranu. Dodajte tome dobru ekipu, poveću količinu kokica i dva filmska hit naslova i ne možete pogriješiti. U POU „M.A.Relković“ u Novoj Gradiški u petak i subotu čekaju vas biografska drama o najozloglašenijem serijskom ubojici svih vremena i zabavna animirana priča o emocionalnom životu kućnih ljubimaca.

On je tih, miran, pomalo krvoločan i teško je odoljeti njegovom šarmu. Pametan, karizmatičan i psihopata, u biografskoj drami o najozloglašenijem serijskom ubojici svih vremena, glumi ga Zac Effron. Riječ je o Tedu Bundy-u, čija vas životna priča uobličena u film pod nazivom „Krajnje izopačen, nepojmljivo zao i opak“ čeka na novogradiškom kino platnu u petak, 14.lipnja.

Ako je Ted, kojim slučajem, prežestok za vaš ukus, u dvoranu Doma kulture navratite dan kasnije, u subotu, 15.lipnja i uživajte u dugo čekanom nastavku animiranog blockbustera Tajni život ljubimaca 2.Prepun karakterističnog Illumination huora, novo poglavlje omiljenog hit filma istražuje emocionalne živote naših ljubimaca, duboku vezu između njih i obitelji koje ih vole i daje odgovor na pitanje koje zanima svakog vlasnika ljubimca: što naši psi i mačke stvarno rade kada nismo kod kuće? Odgovor potražite u ugodno rashlađenoj novogradiškoj kino dvorani, jer, s ekipom, kokicama i dobrim filmom, ne možete pogriješiti.

TEKST: S. T.     FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn