EXIT I BALON ZA POČETAK KAZALIŠNE SEZONE – Predstava o umjetnosti i njenoj vrijednosti u zajednici

Datum objave: 23. 10. 2017. | Kategorija: Kultura

balon-11

NOVA GRADIŠKA – Ako je suditi prema prvom gostovanju, nova će kazališna sezona u Pučkom otvorenom učilištu Relković biti sjajna. Volite li kazalište, već znate kako je riječ o predstavi koja se ne propušta. Ako,pak s čarolijom teatra niste dovoljno upoznati, ovo je najbolji način za učenje. Na novogradiške daske stiže Teatar EXIT i „Balon“. U utorak, 24.listopada.

Zabavna je to predstava prepuna crnog humora, o svakodnevici, kazalištu, umjetnosti ali i gubicima, s kombinacijama crnila i komičnosti koje oduzimaju dah, reče jedan kritičar, predstava koja postavlja pitanje o pravoj vrijednosti glumca i umjetnosti u našoj zajednici. „Balon“ je, sudeći prema broju osvojenih nagrada, odigranih predstava, ali i reakcijama publike, samo još jedna u niz sjajnih, hit predstava čuvenog Teatra Exit.

Nastala prema tekstu Mate Matišića u režiji Mislava Brečića, predstava je to koja u poznatoj exitovskoj maniri počiva na glumcu i moći transformacije, iako ima i podršku u duhovitom piscu koji zna skrojiti priču, predstava koju glumački nose Branka Trlin, Judita Franković, Krešimir Mikić i Vili Matula. „BALON“ je predstava koja se ne propušta, predstava zbog kojih će vam 90 minuta proletjeti, ali i najbolji mogući početak nove kazališne sezone. U utorak, 24.listopada od 20 sati, u dvorani Doma kulture.

TEKST: S. T.      FOTO: Teatar Exit

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn