ELDA – Novogradiška tvrtka jedan od sponzora Roger Neal Hollywood Oscar viewing party 2018

Datum objave: 16. 3. 2018. | Kategorija: Lifestyle

e111

NOVA GRADIŠKA –  Biti dio glamurozne priče zvane dodjela Oscara, povlastica je kojom se mogu pohvaliti samo najbolji. Jer, samo takvi dobiju i priliku. Zahvaljujući uspješnom poslovanju i proizvodima vrhunske kvalitete, pošlo je to za rukom tvrtki ELDA iz Nove Gradiške, vodećem europskom proizvođaču e tekućina za elektronske cigarete, jednom od sponzora Roger Neal Hollywood Oscar viewing party 2018., večere organizirane u okviru dodjele prestižne filmske nagrade i jedinoj tvrtki iz vape industrije pozvanoj da bude dio eventa.

Kada te prepoznaju u Hollywoodu, možeš reći da si uspio. Jer, samo takvi dobiju i priliku proći crvenim tepihom. Uspjeh je to kojim se može pohvaliti tvrtka ELDA, vodeći europski proizvođač e tekućina za elektronske cigarete, tvrtka kojoj je pripala čast biti jedan od sponzora glamurozne večere organizirane u okviru dodjele Oscara u čuvenom Hollywood muzeju. Riječ je o Roger Neal Hollywood Oscar viewing party 2018.,na kojem je Elda, uz druženje s istinskim zvijezdama, dobila i priliku kakva se ne propušta-predstaviti svoje najpoznatije brendove e-tekućina-Premium line i 4U line. Iznimno zapaženo predstavljanje na „after party-u“ dodjele Oscara nova je zavidna referenca u poslovanju ove novogradiške tvrtke, jer, osim što je riječ o prilici kakva se nudi samo najuspješnijima, upravo je Elda prva i jedina tvrtka iz vape industrije pozvana sudjelovati na Roger Neal Hollywood Oscar viewing party.

e44

Sudeći po reakcijama holivudske filmske elite na predstavljene proizvode, nastup je bio pun pogodak. Baš kao i mjesto održavanja večere-muzej prepun vrijednih fillmskih rekvizita. Jer, elektronska cigareta s pravom tekućinom, danas je obavezna. I iz zdravstvenih i iz stilskih razloga. Osim toga, iskoristiva je i u umjetnosti. Filmskoj, pa i onoj likovnoj, koju posebno cijene u Eldi, što dokazuje i radni prostor ispunjen umjetninama na zadanu temu. Cigarete i umjetnost Elda planira spojiti i u svom novom projektu. Riječ je o multimedijalnom muzeju duhana u Novoj Gradiški, prostoru u procesu otvaranja, koji će, na jednom mjestu, objediniti i predstaviti povijest duhanske industrije-od njenih početaka do danas.

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: Elda

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn