ĐURINA “ĐUROLOGIJA” – Najgledanija predstave u regiji stiže u Novu Gradišku

Datum objave: 16. 2. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Nakon što je diljem regije igrana više od 350 puta, nakon što ju je vidjelo preko 250 tisuća gledatelja „Đurologija“ stiže u Novu Gradišku! U subotu, 23.veljače, na daske POU M.A. Relković  i to u dva termina u 17:00 i 19:00 sati.

O prepoznatljivom bosanskom šarmu Branka Đurića Đure sve je već rečeno. Baš kao i o njegovom jedinstvenom humoru i glumačkom umijeću, još tamo davno od vremena „Nadrealista“, a onda i tijekom hollywood-skih, pa i slovenskih godina. Sve to, „skupljeno“ u zbirku intimnih razmišljanja i osobnih pogleda na život, uobličeno u anti stand-up formu, čini Đurologiju, autorsku predstavu kojom Đuro obara sve rekorde gledanosti. Riječ je o jedinstvenom show-u do sada odigranom više od 350 puta za više od 250 tisuća posjetitelja diljem regije, predstavi kojom autor objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i publici pruža 90 minutni užitak bez premca.

Najgledanija predstava na ovim prostorima na daske Pučkog otvorenog učilišta Relković stiže u subotu, 23.veljače, zajedno sa svojim tvorcem, glumcem, rokerom, redateljem, kantautorom-Brankom Đurićem Đurom.

TEKST: S. T.       FOTO: plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn