DOVRŠENA KRIMINALISTIČKA ISTRAŽIVANJA – Otuđio automobil pa sletio u putni kanal

Datum objave: 27. 11. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – 20-godišnjaka s područja Kaptola sumnjiči se da je neovlašteno odvezao osobni automobil te s vozilom sletio u putni kanal nakon čega je napustio mjesto događaja.

Policijskim službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kaptola kojeg se sumnjiči da je dana 26. studenoga 2020. u vremenu od ponoći do pola sata iza ponoći u Kaptolu na Trgu Vilima Korajca počinio kazneno djelo „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“ na način da je neovlašteno odvezao osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 20-godišnjaka, a koji je bio nezaključan i s ključevima u pretincu te s vozilom naknadno sletio u putni kanal u mjestu Ivandol nakon čega je napustio mjesto događaja. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 70-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pakraca kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od 1. siječnja 2019. do 29. listopada 2020. u Pakracu u Ulici Kalvarija, neovlašteno koristio električnu energiju čime je počinio kazneno djelo „Krađa“. Protiv 70-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

TEKST: S. P. / PU PS        FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn