DOVRŠEN OČEVID – Detalji prometne nesreće s pet autmobila u Nurkovcu

Datum objave: 17. 1. 2024. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Dvojici vozača starosti 62 i 72 godine je uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok je 34-godišnjem vozaču naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U utorak 16. siječnja 2024. oko 7.35 sati u mjestu Nurkovac, 72-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine naletio je na zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 34-godišnjak, a koji je obilazio zaustavljeni osobni automobil iako to obzirom na postojeće okolnosti na cesti nije mogao učiniti. Nakon toga je 34-godišnjak prešao na suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udario u bočni dio osobnog automobila kojim je upravljala 58-godišnjakinja te je došlo do zanošenja vozila kojim je upravljao 34-godišnjak i udara u vozilo kojim je upravljala 41-godišnjakinja. Potom je 62-godišnjak koji je neprilagođenom brzinom upravljao osobnim automobilom, udario u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljala 58-godišnjakinja te je uslijed udara došlo do potiskivanja vozila i udara u bočni dio vozila kojim je upravljao 72-godišnjak.

Dvojici vozača starosti 62 i 72 godine je uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok je 34-godišnjem vozaču naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometan nesreća s materijalnom štetom u Pleternici u Mlinskoj ulici te dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Kamenita vrata i u mjestu Imrijevci.

TEKST: S. P.                FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn