FILM O PLETERNIČKOM SVETIŠTU – “Gospin grad” od 24. kolovoza do 1. rujna u Interpretacijskom centru Terra Panonica

Datum objave: 24. 8. 2020. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Uz 65. obljetnicu štovanja Gospe od suza u Pleternici i 15. obljetnicu Svetišta bit će predstavljen 40-minutni dokumentarni film “Gospin grad” autora Alena Kocića.

Film o svetištu snimljen u prigodi visokih obljetnica nakon premijere 24. kolovoza, prikazivat će se u Interpretacijskom centru Terra Panonica sve do 1. rujna. Početak projekcija bit će u 21,30 sati. Cijena ulaznice je 10 kuna, aulaznice se mogu kupiti svaki dan u gradskoj upravi od 8 do15 sati, te ukoliko ostane slobodnih prije projekcije na blagajni u dvorani. Kontakt: 034/251-046, grad@pleternica.hr.

Zbog provedbe epidemioloških mjera broj ulaznica ograničen je na 50-ak po projekciji. Na ulazu u dvoranu posjetitelje očekuje dezinfekcijsko sredstvo, a obavezni su ostaviti i osobne podatke (ime, prezime, kontakt telefon). Obavezno je i nošenje maske za vrijeme boravka u dvorani, a sjedit ćete na posebno označenim mjestima.

“Posebne su okolnosti, posebna pravila, no nakon svetih misa ćemo sigurno ispunjenog srca uživati i u ovom filmu. Vidimo se!“ poručila je pleternička gradonačelnica Antonija Jozić.

TEKST: S. Pok       FOTO: Pozivnica

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn