DOČEKAJTE NOVU PRIJE SVIH – Dječji doček, najbolji i najluđi tulum u gradu

Datum objave: 29. 12. 2019. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Želite li u Novu godinu zakoračiti prije svih, nije potrebno otputovati na drugi kraj svijeta. Dovoljno je navratiti u Društveni dom, u ponedjeljak, 30.prosinca, na dječji doček u organizaciji Gradske knjižnice Nova Gradiška. Vidimo se na najboljem i najluđem tulumu u gradu!

Ukoliko još uvijek niste sigurni gdje ćete na silvestrovsku noć, Gradska knjižnica Nova Gradiška nudi jedinstvenu priliku da u Novu godinu zakoračite prije svih, bez da otputujete na drugi kraj svijeta. Dovoljno je navratiti u Društveni dom, u ponedjeljak, 30. prosinca, gdje će se ,od 17 sati, odvijati najbolji i najluđi tulum u gradu. Riječ je o, sada već tradicionalnom, dječjem dočeku, događaju namijenjenom malima, na koji su, itekako dobrodošli i oni veliki ali i oni koji su, usprkos godinama, sačuvali dijete u sebi. Uz navedeno, bit će vam još potrebni kostim i osmijeh, dok će o svemu ostalome, brinuti organizatori.

Navratite li, uz brojna iznenađenja, očekuje vas i puno pjesme, plesa, igre, dobre klope i ugodne atmosfere, jer, upravo su takvi svi događaji s potpisom Gradske knjižnice. Uz organizatore, za dječji će se doček kao pokrovitelj pobrinuti Grad Nova Gradiška, a tu su, kao prijatelji projekta i Dječji vrtić i Rođendaonica, što također jamči nezaboravan provod. Sve su to razlozi da se u ponedjeljak, 30.prosinca, vidimo u Društvenom domu, jer staru valja ispratiti na najbolji način, uz najluđi tulum u gradu. Vidimo se i sretna vam Nova godina!

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn