DOČEK NOVE GODINE U PLETERNICI – Pleternica je u mnogo toga prva, pa i u dočeku Nove godine!

Datum objave: 31. 12. 2019. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Već po tradiciji, u organizaciji Grada Pleternice i tamošnje Turističke zajednice doček Nove godine u Pleternici počeo je već od 10,00 sati, a ove godine održan je na jedinstvenom Trgu bećarca. Točno u podne nazdravilo se šampanjcem i pušteni su baloni dobrih želja jer kako rekoše – Pleternica je u 2019, pokazala da je prva u mnogo toga pa može i prva u novu godinu.

Brojni veliki i mali Pleterničane uživali su danas u bogatom i šarolikom programu uz glazbu, klizanje, balone želja, kobasice i kuhano vino te dobro raspoloženog Djedicu kojeg je već po tradiciji izvrsno utjelovio Boris Benčić. Uz zvuke tambure, uz široke osmijehe i međusobno čestitanje, uz toplinu zajedništva po kojoj su preponzatljivi, Pleterničanke i Pleterničani primili su čestitku i od svoje gradonačelnica Antonije Jozić koja im je nazdravila u društvu zamjenika Domagoja Katića i požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića.

“Drage moje sugrađanke i sugrađani, draga djeco, dragi posljetitelji! Obzirom da je Pleternica u mnogo toga prva i u županiji i u Republici Hrvatskoj, prvi smo dočekali i Novu godinu. Želim vam sretnu i blagoslovljenju novu godinu. Ova 2019. godina zasigurno će ostati upisana u pleterničku povijest po puno toga što je na našem području napravljeno. No, zasigurno će ostati upisana u povijesti i po ovom Trgu bećarca koji je svečano otvoren ove godine, na kojem smo se danas okupili, ali i po naštem zajedništvu, našoj slozi, međusobnom poštovanju i uvažavanju. I kao što to mi u Gradu radimo, tako želim da uz međusobno poštovanje i ljubav i vi u vašim obiteljima imate uspješnu 2020. godinu uz obilje sreće, mira i Božjeg blagoslova,” rekla je gradonačelnica Jozić.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn