DOBRE VIBRACIJE – Požega Urban Fest #1

Datum objave: 28. 6. 2022. | Kategorija: Scena

POŽEGA – Dobre Vibracije u sklopu Požega Urban Festa održat će se u petak 1. srpnja 2022. na bivšem atletskom stadionu u Požegi s početkom u 20 sati. Događaj organiziraju Turistička zajednica Grada Požege  i Big Band Požega, a posebni gosti su The Beat Fleet.

Na prvom izdanju Dobrih Vibracija nastupit će Big Band Požega & Požega Reunion na kojemu će okupiti požeške glazbenike koji su ostavili traga na hrvatskoj glazbenoj sceni (Ivana Kindl, Vesna Pisarović, Jurica Leikauff, Valerija Nikolovska, Bruna Oberan Bošković Mila Bauković i drugi). Uz Big Band Požega nastupit će i požeški disco-funk band Electric Corn te Youth Orchestra kojeg čine mladi glazbenici iz Požege, a za zagrijavanje publike bit će zadužen DJ Hirsh – Željko Hiršman.

Posebni gosti bit će splitska hip-hop ekipa The Beat Fleet . TBF je u Požegi gostovao 2018. godine u sklopu Aurea urban festa, upravo na atletskom stadionu.

Uz njihove već poznate materijale, za očekivati je da će ovom prilikom TBF izvući i nekog novog “asa iz rukava”. Uz glazbeni program posjetitelji će moći uživati i u eno i gastro ponudi.

TEKST: S. Pok                   FOTO: D. Pok (arhiv)

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn