AUREA URBAN FEST – Sjajan TBF kao vrhunac odličnog drugog dana Aurea festa

Datum objave: 01. 9. 2018. | Kategorija: Scena

naslovna

POŽEGA –  Održan je prvi Aurea urban fest. Uz Brain Holydays i Justin’s Johnson nastupile su splitske hip-hop zvijezde TBF. Majstori „splitskog stanja uma“, bend koji je odavno osvojio i kritiku i publiku i rasprodao sve poznate male i velike prostore, kreatori sasvim posebnog vlastitog hip hopa – TBF,  još je jednom pokazao zašto im na domaćim prostorima nema ravnih i oduševio nastupom na atletskom stadionu.

Nakon sjajnog Aurea jazz festa i vrhunskih nastupa Big benda, Marka Tolje i Cubisma u četvrtak, 30.kolovoza, i petak je, publici na atletskom stadionu željnoj urbanog zvuka, donio upravo ono što im je trebalo- sjajnu svirku, pozitivnu energiju i dobre vibracije. Pobrinuli su se za to Brain Holidays, pioniri domaćeg reggaea, prvi domaći autorski roots bend, donoseći Požegi i Požežanima vedrinu, toplinu i optimizam karipskih ritmova, Justin Johnson, ekipa koja je, od početnog ska punka, s vremenom izgradila vlastiti glazbeni žanr, a onda i prije svega i zvijezde večeri, genijalni The Beat Fleat. Majstori „splitskog stanja uma“. Bend koji je odavno osvojio i kritiku i publiku i rasprodao sve poznate i nepoznate male i velike prostore, tvorci sasvim posebnog hip hop zvuka, nakon, kako reče frontmen Mladen, 300 godina ponovno u Požegi, po tko zna koji su puta dokazali zašto ih smatraju The bendom i oduševili publiku na prepunom Atletskom stadionu.

nn

Sjajan sound, iznimna uigranost, vrhunska energija i beskompromisni, dobro poznati stihovi, digli su publiku na noge i potvrdili kako su organizatori odradili odličan posao, dovodeći na drugi dan Aurea festa autore „Genija“, „Veseljka“, „Smaka svita“ i cijelog čuda jednako kvalitetnih hitova. S TBF-om u petak su uglas pjevali i mladi i stari, željni prave mjuze i urbanog zvuka, a odlični Splićani vratili su im to na pravi način. Sve pohvale ekipi koja je složila line up drugog dana festivala i odabrala odličnu koncertnu lokaciju. U maniri TBF-a, „ništa mi neće ovi dan pokvarit“!

TEKST: Simonida Tarbuk    FOTO: Dorian Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn