DJEDICA I VILENJACI U KOPAČKAMA – Članovi NK “Graničar” iz Zagrađa obradovali najmlađe darovima i čestitkama

Datum objave: 22. 12. 2020. | Kategorija: Susreti

ZAGRAĐE – Simboličnom gestom Uprava kluba i igrači NK “Graničara” iz Zagrađa i ove godine razveselili su svoje najmlađe sumještane. Uz pridržavanje epidemioloških mjera, klinceze i klince obradovali su sa 60 blagdanskih paketića, a prigodne čestitke izmamile su osmijeh na lice i onim starijima.

Kako bi priča bila potpuna i životopisna vrijedni sportaši za tu su priliku izradili posebne saonice za Djeda Božićnjaka i njegove vilenjake. Pripremljene, ukrašene i napunjene poklonima saonice su krenule niz selo te obišle svako dijete noseći uz poklone sreću, veselje i zadovoljstvo u svaku obitelj. Veliki broj mještana izlazio pozdravljati veselu povorku. U saonicama se osim dječjih poklona našlo i toplih napitaka za one malo starije kojima su uručene i prigodne blagdanske čestitke.

“Još jednom su članovi NK “Graničar” iz Zagrađa pokazali veliko srce i ljubav prema mjestu gdje žive, rade i treniraju u nadi da ćemo doživjeti i neka bolja vremena. Smisao i svrha kluba nije samo osvajanje prvenstva i bodova već humanost, zajedništvo te društvena uključivost i solidarnost prema društvu u kojemu radi. Hvala svima koji ste nas dočekali,”poručio je potpredsjednik kluba Bruno Horvat.

TEKST: S. P.         FOTO: NK Graničar

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn