DJEČJI TJEDAN U POŽEGI – Ljubav djeci prije svega

Datum objave: 02. 10. 2023. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U sklopu Dječjeg tjedna danas je na požeškom Trgu svete Terezije Avilske održana glazbeno-scenska priredba koja je okupila veliki broj mališana i odraslih.

Ljubav djeci prije svega poruka je Dječjeg tjedan tijekom kojeg se ovih dana pleše, pjeva, priča i druži s najmlađima.Ova tradicionalna godišnja manifestacija posvećena djeci, u Požegi je danas na Trgu Svete Terezije Avilske okupila brojne mališane iz dječjih vrtića i osnovnih škola za koje je pripremljen zabavni program te predstava Gradskog kazališta Požega iz ciklusa “Drvo bajki”.

Prigodnim riječima sve okupljene su pozdravili članovi Dječjeg gradskog vijeća, a svojim dolaskom manifestaciju je podržala pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Maja Petrović koja je poželjela djeci sretno i ispunjeno odrastanje u Požegi, gradu prijatelju djece.

Aktivnostima tijekom Dječjeg tjedna naglašava se važnost promicanja prava djece koja su zajamčena Konvencijom o pravima djeteta i podsjeća na zajedničku odgovornost za poštivanje dječjih prava i odgovaranje na potrebe djece.

TEKST: S. Pok                    FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn