DJEČJI PLANINARSKI KAMP STRMAC – Sjajan način za oprostiti se s ljetnim praznicima!

Datum objave: 26. 8. 2021. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Hrvatsko planinarsko društvo Strmac posljednje dane kolovoza, za sve od 8 do 18 godina, organizira besplatni dvodnevni dječji planinarski kamp.

Želeći podijeliti svoju ljubav prema prirodi, skrenuti pozornost na važnost ekologije i na pravi se način, zajedno s malima i malo većima, pozdraviti sa školskim praznicima, Hrvatsko planinarsko društvo Strmac posljednje dane kolovoza, u ponedjeljak i utorak, 30.i 31., za one od 8 do 18 godina, organizira dvodnevni Dječji planinarski kamp. Sjajna je to prilika za iskusiti čari ljetovanja na planini ali i otkriti svu zabavu kampiranja, posebno stoga što je riječ o potpuno besplatnoj aktivnosti.

Uz pomno složen i organiziran raspored, sva tri obroka, polaznici kampa u dva će dana boravka na Strmcu, uz puno druženja, uživanja, ali i obveza, naučiti kako podići i raspremiti šator, vezati čvorove, pa i orijentirati se u prirodi. Uz svakodnevnu ugodnu šetnju prekrasnim prostorom Strmca, okupljanja oko logorske vatre, tijekom popodnevne razonode, polaznici će moći okušati i penjačke vještine na umjetnoj stijeni. Organizatori kažu interes mališana i roditelja bio je iznad očekivanja, jer uz čvrste tenisice, kabanicu, ruksak, rezervnu odjeću, higijenski pribor, kao i traženi broj godina, sudjelovanje na kampu sjajan je način za pozdraviti se s ljetom!

TEKST: S. T.            FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn