DEGUSTACIJA BOGATE VINSKE PONUDE – Prvo Martinje Slavonskog dućana

Datum objave: 04. 11. 2021. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Svečanosti zaštitnika vinara i vinogradara kojeg slave diljem srednje Europe, po prvi će se puta, u subotu 6.studenoga, pridružiti Slavonski dućan, jer sve je više kvalitetnih domaćih “majstora kapljice”, a valja i nazdraviti tradiciji. Smatrajte se pozvanima

Koristeći svaku priliku za predstavljanje sjajne poduzetničko turističke priče Zadruge Zajednica proizvođača novogradiškog kraja, svečanosti zaštitnika vinara i vinogradara kojeg slave diljem srednje Europe, u subotu, 6.studenoga, po prvi će se puta pridružiti Slavonski dućan, jer, sve je više kvalitetnih domaćih “majstora kapljice”, a valja i nazdraviti tradiciji.

Uz priliku za degustaciju bogate vinske ponude koju će, onako kako nalažu propisi, blagosloviti i biskup, Prvo Martinje Slavonskog dućana, servirat će vam, očekivano i dobre vibracije, a to je nešto što nam svima treba. Uz vrijednu ekipu Slavonskog dućana, na svetkovini vina čekaju vas i novogradiški vinari Kraljić, Žakić, Kovre, Hoborka i Živković, pa navratite i uvjerite se u istinitost narodne koja kaže kako “vino i nijemog pretvori u slavuja”.

TEKST: S. Tarbuk           FOTO: S. T.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn