DANI SILVIJE HERCIGONJE – Crne labudice i dva dueta u Kazalištu Trešnja

Datum objave: 26. 5. 2023. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – UO Plesna radionica Ilijane Lončar gostuje u subotu 27.svibnja 2023. godine s 25 plesačica i 3 koreografije u programu kultne Revije suvremenog plesa i klasičnog baleta “Dani Silvije Hercigonje” u zagrebačkom Kazalištu Trešnja.

UO Plesna radionica Ilijane Lončar već gotovo dva desetljeća zadnji vikend u svibnju sudjeluje u programu Revije suvremenog plesa i klasičnog baleta “Dani Silvije Hercigonje” u zagrebačkom Kazalištu Trešnja. Revija se održava  od 2004. godine i stekla je kultni status među mladim plesačima. Silvija Hercigonja bila je djelatnica kazališta od njegovih početaka, istaknuta balerina, koreografkinja i prije svega pedagoginja koja je odgojila generacije plesača i usadila im ljubav prema plesu.

Cilj ove jedinstvene revije plesača jest okupiti djecu i mlade koji se profesionalno ili rekreativno bave klasičnim/suvremenim plesom. Svi oni imaju priliku pokazati publici što su, u suradnji sa profesionalnim pedagozima, radili i naučili u protekloj godini.

UO Plesna radionica Ilijane Lončar gostuje u subotu 27.svibnja 2023. s 25 plesačica i 3 koreografije: “Crne labudice” u izvedbi grupe ritmike i plesa (8 – 9 god.), ” Mi ne bi na spavanje” duet Une Bešlić i Tee Kralj te “Time to leave” duet Barbare Vukadinović i Anđele Bogadi.

TEKST: S. P.                FOTO: UO PR Ilijane Lončar

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn