DANI OKUSA HRVATSKE TRADICIJE – 11 gastronomskih festivala pod zajedničkim nazivnikom

Datum objave: 22. 11. 2022. | Kategorija: Lifestyle

SLAVONSKI BROD – Okusi hrvatske tradicije ovogodišnji 3. nacionalni Dani okusa, čiji je pokrovitelj Ministarstvo turizma i sporta, održava se od 18.-28.11.2022. godine. Festival objedinjuje 11 regionalnih manifestacija među kojima je i manifestacija TZ brodsko-posavske “Okusi graničarskog Posavlja”

Ovaj jedinstveni festival hrvatske gastronomije od ove se godine održava po novom konceptu kojim se želi dodatno naglasiti vlastiti identitet pojedine regije i njezinih lokalnih, posebno eno-gastronomskih osobitosti, a time i ukupne turističke prepoznatljivosti. Tijekom desetodnevnog trajanja u ugostiteljskim objektima, nosiocima standarda Okusi tradicije, u ponudi će se naći po dva različita menija od najmanje tri slijeda i to u jednoj od odabranih cjenovnih grupa počevši od 95,00 kn na dalje.

Posjetiteljima će to biti idealna prilika da po posebno pogodnim cijenama uživaju u okusima i mirisima hrvatskih tradicijskih jela, jela spravljenih od tradicijskih namirnica na tradicionalan način ali i onih pripremljenih u suvremenoj kulinarskoj obradi i prezentaciji. U Brodsko-posavskoj županiji čekaju ih “Okusi graničarskog Posavlja” u čak 14 ugostieljskih objekata.

TEKST: S. P.         FOTO: TZ BPŽ

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn