DAN OPĆINE JAKŠIĆ – Prigodni program ispunjen brojnim sadržajima

Datum objave: 29. 11. 2018. | Kategorija: Društvo

JAKŠIĆ – Prigodnim višednevnim programom od 30 studenoga do 4. prosinca Općina Jakšić i ove će godine proslaviti Dan Općine i blagdan zaštitnice župe svete Barbare.

Program počinje 30. studenoga promocijom knjige “Šapat utihlih vjetrova” Mire Šulc koja će se održati u Maloj školskoj dvorani OŠ Mladost s početkom u 19,00 sati. U subotu, 1. prosinca, u Starom vatrogasnom domu održat će se Folklorna pripredba “Slavonsko veče” u organizaciji HKUD “Slavonija” s početkom u 19,30 sati. U nedjelju 2. prosinca na igralištu OŠ Mladost najmlađe će obradovati sveti Nikola. Program dočeka darežljivog djedice počinje u 14,00 sati.

Središnja proslava Dana Općine Jakšić održat će se 4. prosinca. U 9:45 sati u naselju Eminovci održati će se svečanost otvaranja novoimenovane ulice Zorana Grubera, viteza Domovinskog rata pogubljenog na Ovčari. U 10,15 sati bit će položeni vijenci kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima Općine Jakšić, u 11,00 sati je sveta misa u župnoj crkvi svete Barbare, a program će biti zaključen svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Jakšić s početkom u 13,00 sati u sali “Lucija”.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn