DAN GRADA PAKRACA – Bogat program i priznanja zaslužnim građanima

Datum objave: 14. 3. 2018. | Kategorija: Društvo

crkva pakrac

PAKRAC – Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Pakraca povodom Dana grada i blagdana sv. Josipa održat će se ove godine 19. ožujka u 12,00 sati u Hrvatskom domu “dr. Franjo Tuđman”. Sjednici će prethoditi polaganje vijenaca na gradskom groblju i sveta misa u crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Na svečanoj sjednici bit će dodijeljena i priznanja zaslužnim pojedincima i udrugama. Ove godine priznanja će dobiti: Zlatnu plaketu „Grb Grada Pakraca“ primit će Vladimir Tessari za područje drugih društvenih djelatnosti, prof. dr.sc. Veljko Đorđević, prof. dr. sc. Marijana Braš, dr. sc. Jadranka Pavić i Vlado Čutura za područje zdravstva i socijalne skrbi i Zdravko Andabak za područje obrane i sigurnosti. Pečat Grada Pakraca dobit će Moto klub „Vitezovi tame“ Pakrac i Udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije „Glasnici istine“.

U sklopu višednevnog bogatog programa Dana grada Pakračani i njihovi gosti već su mogli uživati u vrijednim književnim susretima, predstavama i izložbama, sportskim sadržajima i prezentaciji poduzetništva, a ovog vikenda očekuje ih i Sajam udruga te koncert “Opće opasnosti” 17. ožujka u Gradskoj sportskoj dvorani. Program obilježavanja Dana grada pogledajte OVDJE.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn