CAFFE BAR TINA – Dobro poznato staro mjesto u novom ruhu

Datum objave: 18. 3. 2018. | Kategorija: Lifestyle

n

DRŠKOVCI – Svatko od nas treba „bazu“. Mjesto s domaćom atmosferom, daleko od doma. Za prvu jutarnju kavu i pivo s ekipom, za nešto kratko „s nogu“ i subotnje fešte. Povoljno, s dobrim parkingom, prijateljskim licima i kvalitetnom uslugom. Aduti su to Caffe bara TINA, dobrog starog mjesta s novim ruhom i poznatom adresom -Drškovci, Braće Radića 2. Jer, uz toplu riječ, gostu treba ponuditi i standard.

Kvaliteta i profesionalnost, iskustvo i predanost – glavni su elementi poslovanja obitelji Dražić, uspješnih poduzetnika ( Damont j.d.o.o) i inovatora, za čije „majstorije“ i poštenje znaju i izvan ovog dijela Slavonije. Jer, kad si čovjek, sve se može dogovoriti. Najbolje negdje uz šank, uz čašicu opuštenog i ugodnog razgovora, u društvu poznatih lica, u bazi, izvan baze, kakvu svatko treba.

m1 m2

Znaju to Dražići, stoga su, potrebu za pravim ugostiteljskim prostorom spojili s dobrim osjećajem za posao i Caffe bar TINA, dobro poznatu staru adresu, obukli u novo ruho. Na kraju krajeva, uz toplu riječ i povoljne cijene, gostu treba ponuditi i standard, a upravo su to aduti kakve nudi ekipa „Tine“. Smješten na ulazu u grad, u Drškovcima, Braće Radića 2, s dovoljno velikim parkingom, Caffe bar Tina idealno je mjesto za prvu jutarnju kavu, brzinsko pivo s frendovima ili nešto kratko, s nogu, onako uz put.

nn

Adresa je to kao stvorena i za subotnje fešte, jer, vodeći, kao i uvijek, računa o stanju u vašim džepovima, u Tini će vam, vikendom, Žuju naplatiti samo 10 kuna. Dodajte tome redovne svirke i budite sigurni kako kući „iz baze“ nećete prije jutra. Caffe bar Tina idealan je prostor i za praćenje tekmi, a kako Svjetsko nogometno prvenstvo samo što nije počelo, na vrijeme se pobrinite za vlastiti „ćošak“ u Drškovcima u ulici Braće Radića 2. Znajući Dražiće, slijede i brojna druga iznenađenja, stoga „Tinu“ svakako pretvorite u jednu od osobnih ugostiteljskih baza. I ne brinite ukoliko ste propustili večer službenog „otvorenja“. Dobra atmosfera, osjećaj doma, poštenje i profesionalnost vlasnika i prijateljska lica u Caffe baru TINA su trajni aduti. Navratite i provjerite!

TEKST: S. T.       FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn