BUDITE DIO NAJVEĆEG GLAZBENOG EVENTA U REGIJI – Prijavite se na Sajam eno i gastro ponude

Datum objave: 11. 7. 2022. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Najveći domaći glazbeni event u regiji, ovogodišnje spektakularno izdanje Novogradiškog glazbenog ljeta sve je bliže. Najpoznatija i najdugovječnija gradska manifestacija i ove će godine, uz, žanrovski raznolike, sjajne besplatne koncerte, posjetiteljima ponuditi i niz zanimljivih pratećih sadržaja, poput Sajma eno i gastro ponude na koji se možete prijaviti do 20.srpnja

Iako su, tri, žanrovski raznolike glazbene večeri ono po čemu je najdugovječnija i najbolja gradska manifestacija poznata diljem Hrvatske posljednja dva desetljeća, Novogradiško glazbeno ljeto priča je koja se, s pravom, ponosi i brojnim drugim pratećim sadržajima. Jedan od njih zasigurno je i Sajam eno i gastro ponude, suvenira, autohtonih proizvoda i proizvoda iz kućne radinosti koji će ove godine svoje mjesto naći u središnjem gradskom parku, jer uz cjelonoćnu ludu zabavu, valja nešto pojesti, popiti ali se i vratiti kući s pokojim zanimljivim suvenirom kao podsjetnikom na ljepotu i raskoš Slavonije.

Želite li biti dio sajamskog “šušura”, nešto zaraditi ili se tek pohvaliti vlastitim radovima i proizvodima, vrijeme je da se i službeno prijavite najkasnije do 20.srpnja, bilo da ste vlasnik OPG-a, agroturističke zaduge, turističkog seoskog domaćinstva, klastera, proizvođač suvenira, proizvoda kućne radinosti, ali i školska zadruga, pa i udruga, jer kreativnost nema granica. Sajam traje četiri dana, od jutarnjih pa sve do kasno večernjih sati, a sve dodatne potrebne informacije, možete pronaći na službenoj stranici Turističke zajednice grada Nova Gradiška, ili pozivom na broj 035/361044. Vidimo se na Novogradiškom glazbenom ljetu!

TEKST: S. Tarbuk                  FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn