BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA: Župan Marušić na sastanku s europarlamentarcem Karlom Resslerom

Datum objave: 17. 11. 2023. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Gost Brodsko posavske županije u četvrtak, 16. studenoga bio je zastupnik u Europskom parlamentu, Karlo Ressler, kojem je domaćin, kao član Odbora regija EU, bio čelni čovjek županije, Daanijel Marušić. Radnom sastanku koji je uslijedio nazočili su i najbliži županovi suradnici, predsjednik Županijske skupštine Pero Ćosić te ravnatelj Centra za razvoj Brodsko-posavske županije Damir Mirković

Prvi čovjek Brodsko posavske županije, župan Danijel Marušić, član Odbora regija EU, bio je domaćin zastupniku u Europskom parlamentu, Karlu Ressleru. Radnom sastanku održanom u četvrtak, 16.studenoga u Velikoj vijećnici Županijske uprave nazočili su i najbliži županovi suradnici, predsjednik Županijske skupštine Pero Ćosić te ravnatelj Centra za razvoj Brodsko-posavske županije Damir Mirković.

Bila je to prilika za razgovor o ktivnostima Brodsko posavske županije, kao i njenim odličnim rezultatima kada je riječ o provedbi i povlačenju europskih sredstava koji se ogledaju u uspješno realiziranim EU projektima, kao i onima koji će tek početi s realizacijom. Putem europskih fondova i uz veliku podršku Vlade RH, ulaže se u ravnomjerni regionalni razvoj kroz investicije u gospodarstvo, poduzetništvo, poljoprivredu, zapošljavanje, inovativne, razvojne, znanstvene, kulturne, socijalne i obrazovne projekte koji stvaraju pozitivne promjene u županiji i osiguravaju bolju kvalitetu života svih njenih stanovnika, zaključili su sudionici radnog sastanka.

TEKST: S. Tarbuk                 FOTO: BPŽ

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn