BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA: Natječaj za škole “Kreativci Brodsko-posavske županije”

Datum objave: 31. 10. 2023. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Udruga INNCRO-IT u suradnji sa partnerima Soldered Electronics iz Osijeka, JT Digital iz Slavonskog Broda i 3D printaj iz Zagreba pokreće prvi donacijsko -kreativni natječaj “Natječaj kreativci” koji donosi vrijedne nagrade. Natječaj je otvoren do 30.11.2023., a mogući prijavitelji su osnovne i srednje škole te svi oni koji su dio neke od odgojno-obrazovnih ustanova na području Brodsko-posavske županije.

S ciljem poticanja kreativnosti mladih i promicanja važnosti novih tehnologija, slavonskobrodska Udruga Inovativne Hrvatske Informacijske Tehnologije INNCRO-IT , u suradnji sa partnerima Soldered Electronics iz Osijeka, JT Digital iz Slavonskog Broda i 3D printaj iz Zagreba pokreće prvi donacijsko -kreativni natječaj “Natječaj kreativci” koji ove godine donosi vrijedne nagrade. Mogući prijavitelji su osnovne i srednje škole kao ustanove, njihovi razredi, kabineti, izvannastavne aktivnosti i svi oni koji su dio neke od odgojno-obrazovnih ustanova na području BPŽ., a natječaj za sve prijavitelje je otvoren od 15.10. do 30.11.2023.

Upute za prijavitelje nalaze se ovdje.

“Kao student SFSB i predsjednik Udruge INNCRO-IT te kao dijete tehnologije, mogu samo ponosno reći da je voditeljska palica ovog natječaja pala u naše ruke. Ne namjeravamo stati i dogodine želimo se proširiti na veće područje provedbe. Za ovaj natječaj i njegov daljnji uspjeh trebati ćemo sinergiju zajednice i poduzetnika. Veseli me svaki kreativni dio stvaralštva učenika i pozivam sve da se prijave i teže nagradi, no u svakom trenutku da se drže gesla da je najbitnije sudjelovati i timski raditi. Posebnu zahvalu uputio bi našim partnerima koji su neizostavni dio priče koja je tek počela.” rekao je o projektu Roko Lukenda, predsjednik Udruge INNCRO-IT.

Poziv na sudjelovanje upućuje i Lucija Bašić, dopredsjednica Udruge. “U početku kao volonter, danas kao dopredsjednica i studentica ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na UNISB, mogu potvrditi kako obrazovanje nikad nije bilo na većoj prekretnici primjene tehnologija za i u edukaciji. Radeći i provodeći aktivnosti većinom neformalnog obrazovanja putem projekata i programa Udruge INNCRO-IT smatram kako je ovo oprema koja će svakako dobro doći novim mladim genijalcima u njihovim idejama. Mislim da im granica ovaj puta nema jer naš zadatak natječaja ocjenjuje sve ono kreativno i domišljato te potiče mlade bez obzira na mogućnosti ustanove da se potrude i osvoje nagradu.Pozivam sve odgojno-obrazovne ustanove da se prijave na natječaj i
naravno, za sva pitanja stojimo na raspolaganjute iščekujemo Vaše priključenje natječaju! Sretno svim genijalcima!”

TEKST: S. T                   FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn